Gaia Blessing @Home

Een Gaia Blessing @Home is een helende ceremonie voor meer harmonie, liefde en ademruimte in je huis en tuin. Jij en je huisgenoten doen mee en dragen bij aan een blijvend fijnere plek om te wonen. Iedere Gaia Blessing @Home is een unieke Gaia Blessing® Ceremonie, afgestemd op de plaats en personen die meedoen.

Meer over Gaia Blessing®

Een Gaia Blessing® is een krachtige heling van plekken op Aarde om de energie en de vitaliteit van de plek te versterken. Tegelijk vergroot je je eigen innerlijke kracht en ontstaat er vaak ook heling voor jezelf.

De effecten van een Gaia Blessing zijn voelbaar in de sfeer en hoe de levenskracht (weer meer) aanwezig is op een plek. Soms helpt het de natuurwezens die er in een diepe slaap waren, zich weer te herinneren waarom zij er zijn. Zodat zij weer hun liefdevolle werk kunnen doen!

De Gaia Blessing creëert ruimte. Als een soort rustige opschoning, die ervoor zorgt dat dat wat belangrijk weer kan groeien. Zo kan een Gaia Blessing voor je eigen woonplek je een boost geven voor het volgen van je hart.

Na een Gaia Blessing onstaat vaak een harmonieuze sfeer, waar stilte en rust weer gevoeld kunnen worden. Die diepe stilte die eigenlijk in jezelf zit. Die voortkomt uit oervertrouwen.

Een Gaia Blessing® ervaren

Tijdens een Gaia Blessing® Ceremonie neem ik je mee in een helingsproces en mag ik samenwerken met krachtige Lichtwezens als engelen, draken en natuurlijk de Aarde zelf. Zij versterken, helen en bieden een veilige bedding. Doordat je deelneemt en er simpelweg bij bent, met jouw aandacht en intentie voor de Aarde, versterk je het proces.

Wil je graag voor jouw huis en tuin meer ruimte, liefde en licht creëren? En ben je bereid om zelf en (waar van toepassing) samen met jouw huisgenoten met je volle aandacht en liefdevolle intenties mee te doen aan de ceremonie? Neem dan contact met me op.

Hoe gaat het in zijn werk

Afhankelijk van waar je woont spreken we live of online af om kennis te maken en in te voelen wat de plek nodig heeft. Je vertelt jouw intenties voor de Gaia Blessing @Home en we spreken af wie meedoen met de ceremonie en wanneer deze plaatsvindt. Vervolgens ontwerp ik een Gaia Blessing @Home ceremonie speciaal voor jouw woonplek.

Op de dag dat deze plaatsvindt, begeleid ik (live of online) de Gaia Blessing @Home ceremonie. Vooraf bespreken we eventuele vragen en wat je zelf aan voorbereiding kunt doen.

Een speciaal voor jouw woonplek ontworpen Gaia Blessing @Home Ceremonie duurt 2 uur en kost €222, inclusief ontwerp, voorbereiding en begeleiding (exclusief reiskosten).