Gaia Blessing® Healer Opleiding

Vergroot je Zielskracht en Versterk de Aarde in deze unieke opleiding tot Gaia Blessing® Healer. Ga op een magische reis naar binnen en leer werken met Lichtwezens in de Natuur

Hoe fijn is het om samen met de Aarde te mogen ontwikkelen, te helen en elkaar te versterken? Ervaar je unieke Zielskracht en kom thuis in de dragende kracht van de Aarde. Alleen dat al maakt een wereld van verschil! De heldere energie die je dan omringt, straalt ver uit naar je omgeving en tot diep de Aarde in.

Verlang jij ernaar om een krachtige ziel te zijn in een vitaal lijf? Wil jij ook de bezielde energie waarnemen die in alle levende wezens aanwezig is? En deze energie weer laten stromen?

In twaalf wonderbaarlijke weekend dagen ontdekken we in een kleine groep hoe we onze eigen Zielskracht vergroten en de Aarde versterken. We gaan regelmatig de natuur in, voor bekrachtigende en magische ceremonies en we leren werken met Lichtwezens in de Natuur. Zodat de Aarde weer vervuld raakt met ruimte, kracht en licht.

Voel je welkom bij deze unieke opleiding tot Gaia Blessing® Healer!

Verbindend, openend, intens en heel speciaal

Marsha

Het was een allesomvattende, magische reis naar binnen. We wilden altijd al bijdragen aan het welbevinden van de Aarde en deze opleiding gaf ons daarvoor prachtige tools, handvaten en oefeningen.

En ook in onszelf zijn zoveel nieuwe deuren geopend voor persoonlijke groei. Wat een verdieping en verrijking! Een groot kado voor onszelf en voor de Aarde

Nikki en Sanne

Heerlijk alle ruimte om mijn ware zelf te zijn. Door alle oefeningen ging ik steeds meer vertrouwen op mijn eigen waarneming en groeide mijn zelfvertrouwen.

Het voelt zo kloppend dat ik nu met deze mooie energieën mag werken en Gaia Blessings kan geven. En dat ik samen met het liefdevolle licht van de engelen en draken zo iets waardevols mag doen voor de Aarde.
Dat is het mooiste dat er is!

Annelies

Geborgenheid, healing, kracht en inzichten. Een warm bad, dat was het

Diana

Deze opleiding is voor jou als je

Je ontvangt

Dit zijn de onderdelen

Ervaar je Zielskracht

Zelf spiritreizen maken
Verbinden met je krachtdier
Leef je Zielsmissie
Werk met je spirithelpers
Gaia Blessing®

Natuurwerk met Draken

Ontdek jouw drakenkracht
Speel met de draken
Ervaar hun aanmoediging
Creëer en manifesteer
Gaia Blessing®

Natuurwerk met Engelen

Engelenlicht in jezelf
Harmoniseren en helen
Zelfvertrouwen
Leven vanuit liefde
Gaia Blessing®

Voel je Thuis op Aarde

Ontvang diepe heling
met Adem, Great Spirit
Ademtips voor thuis
Veilig landen op Aarde
Gaia Blessing®

Healer deel 1

Bezieling waarnemen
Krachtvoorwerpen inzetten
Werken vanuit zielskracht
Gaia Blessing® engelen
Zielen naar het licht

Healer deel 2

Gaia Blessing® draken
Zelf Gaia Blessings geven
Gaia Blessing® ceremonies
creëren en begeleiden
Aarde energie verbinden

Hoe fijn zou het zijn als je

Vol vertrouwen jouw levenspad volgt

Gelukkig bent in een vitale omgeving

De wondermooie bezieling van de Natuur waarneemt

Krachtig bijdraagt aan de gezondheid van de Aarde

Praktische informatie

Datum en tijd
Twaalf weekenddagen overdag van 10:00 tot 17:00 uur:

Locatie
Het Gaia Blessing Natuuratelier
Weidedreef 114
3947NZ Langbroek

Zelf meenemen
We werken zowel binnen in het Natuuratelier als buiten in de natuur en het bos in de omgeving. Het is daarom handig om een matje mee te nemen dat tegen vocht kan, voldoende warme kleding in laagjes en schoenen waarmee je een korte wandeling in het bos kunt maken.

Investering
€1559 (inclusief koffie, thee en soep)

Vrijgesteld van BTW
Betaling in 5 maandtermijnen is mogelijk

Heb je nog vragen?
Klik dan hier voor 'Vraag en antwoord'

Vraag en antwoord

Een Gaia Blessing® creëert heling voor jezelf, voor de mensen die erbij zijn en voor de Aarde, op de plek waar we op dat moment zijn. Het is een krachtige vorm van heling waarbij je werkt met de liefdevolle engelen en draken lichtwezens en de spirit van de Aarde zelf. Een Gaia Blessing® draagt bij aan de spirituele gezondheid van de Aarde en wat daarop leeft.

Een aantal modules worden (op andere data dan voor de opleiding) als losse workshop aangeboden. Deze zijn niet bedoeld voor de opleiding, maar puur om los te volgen.

 

In de opleiding volgen we met een kleine groep samen alle modules, op de data die je vindt onder Praktische Informatie. Hierdoor kunnen we nog dieper zakken in de onderwerpen en bouwen we bij iedere module verder op de vorige. Zodat we bij de laatste twee Healer modules klaar zijn om zelf ook Gaia Blessings te leren geven.

 

De losse workshops zijn bedoeld voor mensen die vooral geïnteresseerd zijn in één (of enkele) van de onderwerpen, bijvoorbeeld draken, engelen, zielskracht, of zich meer thuis willen voelen op Aarde.

 

De opleiding is bedoeld voor als je de roep voelt om krachtig bij te dragen aan de vitaliteit van de Aarde.

Luister naar je hart en je lichaam. Als je de roep wel voelt, maar nog een aantal stappen nodig hebt voordat je je wilt inschrijven, overweeg dan of een extra individuele healing wat voor je is. Moeschamara kan je ondersteunen met een krachtgevende sjamanistische healing, een harmoniserende engelenlicht healing of je vrouwelijke kracht versterken met een Womb Blessing®.

Je kunt ook eerst de vrijblijvende introductie ‘Ervaar je Zielskracht’ volgen. Dit is een volwaardige workshop waarin je je innerlijke kracht versterkt, je verbindt met jouw unieke zielskracht en ontdekt hoe je je zielsmissie manifesteert. De investering hiervoor is €222 voor 2 weekenddagen van 10:00 tot 17:00 uur. Indien je daarna de opleiding wilt vervolgen en er is nog plek, betaal je alleen nog het resterende deel. Maak je keuze hier.

Wanneer je te maken hebt gehad met uitdagende omstandigheden, kunnen bepaalde delen van je ziel (oftewel krachten, kwaliteiten) die normaal gesproken bij je horen, zijn weggegaan naar een veilige plek in de wereld van de Ziel. Via een Soul Retrieval komen deze kwaliteiten of krachten weer bij je terug. Een Soul Retrieval is een mooie en krachtige methode van heling en herstel.

 

Bij het ademwerk reik ik je verschillende manieren van ademhalen aan, waarmee je meer in balans kunt komen en jouw ware kracht kunt ervaren. Adem is leven. Wanneer je hiermee kunt spelen, creëer je ademruimte en flow in je leven, letterlijk en figuurlijk.

Een Gaia Blessing® wordt altijd gegeven samen met engelen, draken én de Aarde zelf. Zij versterken onze eigen zielskracht. Als je in staat bent om te luisteren, geeft de Aarde zelf aan wat zij nodig heeft op de plek waar het om gaat. Draken zijn van oudsher betrokken geweest bij het creëren van de Aarde en hun energie kan diep doordringen in de materie. Engelen bestaan uit het licht en de liefde waar ook de Aarde weer mee doordrongen mag raken. Bij het leren geven van Gaia Blessings leer je bewust te verbinden, te begeleiden en tegelijk mee te gaan in de flow van wat er nodig is voor de heling.

Het is voor deelname niet nodig om hier ervaring mee te hebben, omdat je tijdens de opleiding leert hoe je de verbinding legt en op jouw manier de materie eigen maakt.

Wat wel belangrijk is, is dat je hart hebt voor de Aarde. En dat je in je hart weet dat je een bezield, spiritueel wezen bent. In de Gaia Blessing Healer Opleiding leer je een aantal krachtige manieren om met jouw zielskracht te werken, voor jezelf en voor de Aarde.

Dan is het juist waardevol om mee te doen. In de Gaia Blessing® Healer Opleiding zal jouw ervaring zich verder verdiepen en ga je bovendien meer focus en nog meer innerlijke kracht ervaren bij het manifesteren. Er is altijd een laag dieper die je kunt betreden en onderzoeken in jezelf. De opleiding zal je wereld nog verder verruimen.

Het Gaia Blessing Natuuratelier is met de auto goed bereikbaar vanaf de A12 (afslag Maarn/Doorn). Parkeren is gratis en op loopafstand. Met de bus ben je in 25 minuten vanaf treinstation Driebergen-Zeist bij het Natuuratelier of neem de OV fiets. Wil je overnachten, dan kun je een overnachting boeken in hotel Zonheuvel of in een andere gelegenheid in de buurt. Overnachtingen zijn niet bij de opleiding inbegrepen.

Voel je welkom om je vragen te stellen via welkom@moeschamara.nl of via 0655802795. Als de telefoon uit staat stuur dan een whatsapp of sms bericht en ik bel zsm terug.

Nu is het moment,
volg de Gaia Blessing® Healer Opleiding