Natuurwerk met Draken Workshop

Lijkt het je geweldig om de drakenkracht in jezelf te ontdekken? Zou je de liefdevolle speelsheid van de moedige draken weleens willen ervaren?

Voel jij dat er meer is dan alleen de dagelijkse werkelijkheid? Misschien heb je al eens gelezen over het bestaan van draken? Of heb je al eens een draak ontmoet. De krachtige draken zijn oeroude, wijze en liefdevolle wezens die zich tegenwoordig steeds vaker laten zien en graag samenwerken met mensen voor de Aarde en de natuur.

Natuurwerk met Draken is voor jou als je ernaar verlangt om meer te weten over draken en hun speelse oerkracht wilt ervaren.

In een kleine groep maken we contact met de draken. We gaan samen de natuur in tijdens een bekrachtigende ceremonie vol draken energie. Je ontdekt dat hun speelse en moedige aard ook in jou aanwezig is en hoe je de verbinding hiermee legt. Zodat je voluit leeft en creëert vanuit je hart.

Voel je welkom!

Verbindend, openend, intens en heel speciaal

Marsha

Alsof ik weer thuiskwam in mezelf. Reconnecting with my spirits!

Jeane

Wat een diepe connectie met de draken, mijn krachtdier en mijn persoonlijke draak!

Angela

Deze workshop is voor jou als je

Je ontvangt

Hoe fijn zou het zijn als je

Vol vertrouwen vanuit je hart durft te leven

Vrijuit speelt, creëert en manifesteert

Weet dat je beschermd en geliefd bent

Heerlijk meerijdt op de golven van het leven

Praktische informatie

Datum en tijd
10 & 11 juni 2023 (10:00 tot 17:00 uur)

Locatie
Het Gaia Blessing Natuuratelier
Weidedreef 114
3947NZ Langbroek

Zelf meenemen
We werken zowel binnen in het Natuuratelier als buiten in de natuur en het bos in de omgeving. Het is daarom handig om een matje mee te nemen dat tegen vocht kan, voldoende warme kleding in laagjes en schoenen waarmee je een korte wandeling in het bos kunt maken.

Investering
€222 (inclusief koffie, thee, lekkers en zelfgemaakte vegan soep als lunch)

Vrijgesteld van BTW
Betaling in 2 termijnen is mogelijk

Vraag en antwoord

Een Gaia Blessing® creëert heling voor jezelf, voor de mensen die erbij zijn en voor de Aarde, op de plek waar we op dat moment zijn. Het is een krachtige vorm van heling waarbij je werkt met de liefdevolle engelen en draken lichtwezens en de spirit van de Aarde zelf. Een Gaia Blessing® draagt bij aan de spirituele gezondheid van de Aarde en wat daarop leeft.

Het is voor deelname niet nodig om hier ervaring mee te hebben, omdat je tijdens de workshop leert hoe je de verbinding legt en op jouw manier de materie eigen maakt.

Wat wel belangrijk is, is dat je hart hebt voor de Aarde. En dat je in je hart weet dat je een bezield, spiritueel wezen bent.

Dan is het juist waardevol om mee te doen. Tijdens de workshop zal jouw ervaring met draken zich verder uitbreiden en intensiveren. Er is altijd een laag dieper om te gaan.

Een Heilige Stilte Heling is voor mensen die innerlijke vrede willen ervaren. Het maakt gebruik van de helende kracht van stilte en harmoniseert en herstelt. De Aarde geeft deze heling aan jou en ik begeleid je daarbij.

Het Gaia Blessing Natuuratelier is met de auto goed bereikbaar vanaf de A12 (afslag Maarn/Doorn). Parkeren is gratis en op loopafstand. Met de bus ben je in 25 minuten vanaf treinstation Driebergen-Zeist bij het Natuuratelier of neem de OV fiets. Wil je overnachten, dan kun je een overnachting boeken in hotel Zonheuvel of in een andere gelegenheid in de buurt. Overnachtingen zijn niet bij de workshop inbegrepen.

Voel je welkom om je vragen te stellen via welkom@moeschamara.nl of via 0655802795. Als de telefoon uit staat stuur dan een whatsapp of sms bericht en ik bel zsm terug.

Nu is het moment,
volg de Natuurwerk met Draken Workshop