Natuurwerk met Engelen Workshop

Lijkt het je heerlijk om te voelen dat er altijd liefde en support voor jou is? En zou je dit ook uit willen stralen naar de mensen en de wereld om je heen?

In de 'Natuurwerk met Engelen' workshop ontdek je de helende kracht van de engelen en leer je hoe je  jezelf en je omgeving harmoniseert met engelenlicht.

Voel je weleens een liefdevolle aanwezigheid waar je graag bewust contact mee zou willen maken? Of je hebt al gemerkt hoe heilzaam de energie van de engelen is?

De Natuurwerk met Engelen workshop is voor jou als je ernaar verlangt om de verbinding met engelen te verdiepen en hun helende licht te voelen als deel van jezelf.

In de workshop ontdek je in een kleine groep hoe je bewust kunt communiceren met engelen. We gaan samen de natuur in tijdens een bekrachtigende ceremonie vol licht. En je krijgt oefeningen aangereikt zodat je in je dagelijks leven het liefdevolle contact met de engelen kunt blijven ervaren.

Voel je welkom!

Twee wondermooie en liefdevolle dagen! Ik ervoer een diepe verbinding met het engelenlicht in mezelf

Annelies

Wat waren het weer prachtige, magisch mooie dagen. Zo dankbaar voor wat je hebt gedeeld en wat we hebben mogen ervaren!

Sanne

Sinds ik met de engelen werk, zit ik zoveel lekkerder in mijn vel! En heb ik meer vertrouwen gekregen in mezelf

Moeschamara

Deze workshop is voor jou als je

Je ontvangt

Hoe fijn zou het zijn als je

Altijd toegang hebt tot liefde en support

Kunt genieten van de schoonheid van het leven

Harmonie uitstraalt naar je omgeving en je dierbaren

Helemaal jezelf kunt zijn

Praktische informatie

Datum en tijd
24 en 25 juni 2023 (10:00 tot 17:00 uur)

Locatie
Het Gaia Blessing Natuuratelier
Weidedreef 114
3947NZ Langbroek

Zelf meenemen
We werken zowel binnen in het Natuuratelier als buiten in de natuur en het bos in de omgeving. Het is daarom handig om een matje mee te nemen dat tegen vocht kan, voldoende warme kleding in laagjes en schoenen waarmee je een korte wandeling in het bos kunt maken.

Investering
€222 (inclusief koffie, thee, lekkers en zelfgemaakte vegan soep als lunch)

Vrijgesteld van BTW
Betaling in 2 termijnen is mogelijk

Vraag en antwoord

Een Gaia Blessing® creëert heling voor jezelf, voor de mensen die erbij zijn en voor de Aarde, op de plek waar we op dat moment zijn. Het is een krachtige vorm van heling waarbij je werkt met de liefdevolle engelen en draken lichtwezens en de spirit van de Aarde zelf. Een Gaia Blessing® draagt bij aan de spirituele gezondheid van de Aarde en wat daarop leeft.

Het is voor deelname niet nodig om hier ervaring mee te hebben, omdat je tijdens de workshop leert hoe je de verbinding legt en op jouw manier de materie eigen maakt.

Wat wel belangrijk is, is dat je hart hebt voor de Aarde. En dat je in je hart weet dat je een bezield, spiritueel wezen bent.

Dan is het juist waardevol om mee te doen. Tijdens de workshop zal jouw ervaring met engelen zich verder uitbreiden en intensiveren. Er is altijd een laag dieper om te gaan.

Een Heilige Stilte Heling is voor mensen die innerlijke vrede willen ervaren. Het maakt gebruik van de helende kracht van stilte en harmoniseert en herstelt. De Aarde geeft deze heling aan jou en ik begeleid je daarbij.

Het Gaia Blessing Natuuratelier is met de auto goed bereikbaar vanaf de A12 (afslag Maarn/Doorn). Parkeren is gratis en op loopafstand. Met de bus ben je in 25 minuten vanaf treinstation Driebergen-Zeist bij het Natuuratelier of neem de OV fiets. Wil je overnachten, dan kun je een overnachting boeken in hotel Zonheuvel of in een andere gelegenheid in de buurt. Overnachtingen zijn niet bij de workshop inbegrepen.

Voel je welkom om je vragen te stellen via welkom@moeschamara.nl of via 0655802795. Als de telefoon uit staat stuur dan een whatsapp of sms bericht en ik bel zsm terug.

Nu is het moment,
volg de Natuurwerk met Engelen Workshop