Overzicht Gaia Blessing® Healer Opleiding

Ervaar je Zielskracht

Om te kunnen bijdragen aan heling van de Aarde is het belangrijk dat je je eigen manifestatie kracht kent en leert inzetten voor datgene wat jouw hart hier op Aarde wil creëren. In deze workshop leer je om contact te maken met je ziel, je innerlijke kracht en de spirituele helpers die je begeleiden op jouw levenspad.Natuurwerk met Draken

Draken zijn oeroude wezens van liefde en creatie, die op dit moment voor ons op Aarde alleen energetisch waar te nemen zijn. De energie van draken is krachtig, beschermend, speels, moedig, integer en vol vertrouwen. Zij hebben een andere energie dan de engelen, die zich makkelijker laat opnemen in de tastbare materie op Aarde. Daardoor kunnen de draken heel goed helpen bij het verspreiden van licht en liefde en bij het geven van Gaia Blessings. In deze workshop leer je hoe je contact kunt maken met draken, hoe zij met jou samenwerken bij het volgen van je hart en hoe je het plezier van hun speelse aard ook zelf in je leven kunt brengen.

Natuurwerk met Engelen

Engelen hebben een belangrijke taak in het verspreiden van liefde en het goddelijk licht en zij werken graag met mensen samen om dit zoveel mogelijk onze tastbare wereld te brengen: in de natuur, de gebouwen, de dieren, de grond onder onze voeten. Op dit moment in de ontwikkeling van de Aarde is het zo, dat van ons mensen gevraagd wordt om deze taak op ons te nemen en onszelf te verbinden met het licht en de liefde in onszelf, zodat wij als het ware een doorgang zijn waar liefde vrijelijk doorheen kan stromen. In deze workshop leer je bewust communiceren met engelen en hoe je via een speciale sjamanistische techniek jezelf en jouw omgeving kunt harmoniseren met engelenlicht.

Voel je Thuis op Aarde

Voor mensen die zich steeds bewuster worden van wat we zijn: een ziel die een menselijke ervaring beleeft in een tastbaar lichaam, is het niet altijd even makkelijk om je thuis te voelen in deze wereld. Toch is dat waar de Aarde je toe uitnodigt en met liefde bij wil ondersteunen: voel je thuis op Aarde. Je bent welkom. In deze workshop leer je om contact te maken met je ziel, je innerlijk vertrouwen, de Aarde zelf en hoe jij jezelf via ademwerk kunt helpen om je thuis te voelen op Aarde. Je ontvangt een diepgaande heling via Soul Retrieval. In de speciale Gaia Blessing Ceremonie tijdens de workshop wordt jouw ziel helemaal welkom geheten op Aarde met gifts en nieuwe intenties.

Healer deel 1 en 2

De Healer workshops geven je alle tools in handen om een Gaia Blessing Lichtcreatie ceremonie uit te kunnen voeren, zelf of met een groep die je liefdevol begeleidt. Zodat je meewerkt aan een gelukkige en bezielde Aarde door steeds meer gezonde plekken te creëren!