Ervaar je Zielskracht Workshop

Verlang je ernaar om jouw zielsmissie te kennen en hier vol overgave naar te leven? Lijkt het je geweldig om jouw innerlijke kracht voluit te ervaren?

In de 'Ervaar je Zielskracht' workshop ontdek je jouw unieke innerlijke zielskracht en hoe je die versterkt. Zodat je je zielsmissie makkelijker manifesteert, diep van binnenuit. Je ervaart hoe je hierbij ondersteund wordt door de Aarde en welke spirituele helpers klaarstaan om met je te werken aan je levenspad.

Verlang jij naar meer verbinding met jouw ziel? En hoor je de roep van je hart om meer in je kracht te gaan staan en het leven te leven waarvoor je op Aarde gekomen bent?

In de workshop creëer je in een kleine groep een paar krachtige intenties voor jouw levensdoelen en zielsmissie. We gaan samen de natuur in tijdens een bekrachtigende ceremonie. Je ontvangt oefeningen voor het waarmaken van je intenties, zodat jouw zielskracht zich op Aarde volledig manifesteert.

Voel je welkom!

Twee hele bijzondere en liefdevolle dagen! Via de spiritreizen kwam ik op een dieper niveau in contact met mezelf

Annelies

Dit is de manier om achter dingen van jezelf te komen die je niet wist. En ermee aan het werk te gaan

Marco

De klanken, jouw aandacht en wijsheid, de reizen die we mochten maken. Als vanzelf ontstond er beweging en bekrachtiging van ons levenspad!

Fieke en Hannelore

Deze workshop is voor jou als je

Je ontvangt

Hoe fijn zou het zijn als je

Helemaal in je kracht staat

Durft te vertrouwen op jezelf

Vol levenslust bent

Voelt hoe het universum je steunt

Praktische informatie

Datum en tijd
18 & 19 maart 2023 (zaterdag en zondag van 10:00 tot 17:00 uur)

Locatie
Het Gaia Blessing Natuuratelier
Weidedreef 114
3947NZ Langbroek

Zelf meenemen
We werken zowel binnen in het Natuuratelier als buiten in de natuur en het bos in de omgeving. Het is daarom handig om een matje mee te nemen dat tegen vocht kan, voldoende warme kleding in laagjes en schoenen waarmee je een korte wandeling in het bos kunt maken.

Investering
€222 (inclusief koffie, thee, lekkers en zelfgemaakte soep als lunch)

Vrijgesteld van BTW
Betaling in 2 termijnen is mogelijk

Heb je nog vragen?
Klik dan hier voor 'Vraag en antwoord'

Vraag en antwoord

Een Gaia Blessing® creëert heling voor jezelf, voor de mensen die erbij zijn en voor de Aarde, op de plek waar we op dat moment zijn. Het is een krachtige vorm van heling waarbij je werkt met de liefdevolle engelen en draken lichtwezens en de spirit van de Aarde zelf. Een Gaia Blessing® draagt bij aan de spirituele gezondheid van de Aarde en wat daarop leeft.

Het is voor deelname niet nodig om hier ervaring mee te hebben, omdat je tijdens de workshop leert hoe je de verbinding legt en op jouw manier de materie eigen maakt.

Wat wel belangrijk is, is dat je hart hebt voor de Aarde. En dat je in je hart weet dat je een bezield, spiritueel wezen bent. In de Gaia Blessing Healer Opleiding leer je een aantal krachtige manieren om met jouw zielskracht te werken, voor jezelf en voor de Aarde.

Dan is het juist waardevol om mee te doen. Tijdens de workshop zal jouw ervaring zich verder verdiepen en ga je bovendien meer focus en nog meer innerlijke kracht ervaren bij het manifesteren. Er is altijd een laag dieper die je kunt betreden en onderzoeken in jezelf.

Een Heilige Stilte Heling is voor mensen die innerlijke vrede willen ervaren. Het maakt gebruik van de helende kracht van stilte en harmoniseert en herstelt. De Aarde geeft deze heling aan jou en ik begeleid je daarbij.

Na het meedoen met de Ervaar je Zielskracht workshop is er ook de mogelijkheid om daarna nog dieper te duiken in je eigen ontwikkeling en bij te dragen aan de vitaliteit en bezieling van de Aarde. De Ervaar je Zielskracht workshop geldt dan als introductie op de Gaia Blessing® Healer opleiding. Als je dit wilt kun je dit aangeven in de week na de workshop.

 

Tijdens de Gaia Blessing® Healer opleiding leer je hoe je zelf Gaia Blessings (heling voor de Aarde) begeleidt en Gaia Blessing® Ceremonies met een groep kunt begeleiden. Als Gaia Blessing® Healer werk je samen met Lichtwezens voor de Aarde om met elkaar te helen, te transformeren en elkaars vitaliteit te versterken.

Het Gaia Blessing Natuuratelier is met de auto goed bereikbaar vanaf de A12 (afslag Maarn/Doorn). Parkeren is gratis en op loopafstand. Met de bus ben je in 25 minuten vanaf treinstation Driebergen-Zeist bij het Natuuratelier of neem de OV fiets. Wil je overnachten, dan kun je een overnachting boeken in hotel Zonheuvel of in een andere gelegenheid in de buurt. Overnachtingen zijn niet bij de workshop inbegrepen.

Voel je welkom om je vragen te stellen via welkom@moeschamara.nl of via 0655802795. Als de telefoon uit staat stuur dan een whatsapp of sms bericht en ik bel zsm terug.

Nu is het moment,
volg de Ervaar je Zielskracht Workshop