Voel je Thuis op Aarde Workshop

Hoe fijn is het om je welkom te voelen in het leven? Ook voor jou heeft de Aarde een plek! Ze nodigt je uit om thuis te komen in haar bedding

In de 'Voel je Thuis op Aarde' Workshop mag je gaan ervaren hoe het is om je helemaal op je plek te voelen hier op Aarde. Misschien voel je dat je nog meer mag 'landen'. Of zijn er dingen in je leven die ervoor zorgen dat het een uitdaging is om hier helemaal te Zijn. Dan is het fijn als je jezelf de mogelijkheid geeft om te verzachten en te ervaren dat het wél kan, hier thuis zijn.

De Voel je Thuis op Aarde Workshop is voor jou als je ernaar verlangt om alle delen van jouw mooie Ziel weer bij je te hebben. Zodat je op jouw manier je leven leeft, zoals het goed voelt.

In de workshop werken we in een kleine groep met ademwerk, intenties en Soul Retrieval. We vieren onze plek hier en maken een diepe verbinding met de dragende kracht van de Aarde.

Ik en de Aarde nodigen je van harte uit om erbij te zijn!

Geborgenheid, healing, kracht en inzichten. Een warm bad, dat was het

Diana

Thuiskomen...
Zeer liefdevol begeleid
Dankjewel!

Simone

Dankjewel voor de wondermooie ervaring

Fieke en Hannelore

Deze workshop is voor jou als je

Je ontvangt

Hoe fijn zou het zijn als je

Je welkom en thuis voelt in het leven

Ervaart dat je goed bent zoals je bent

Veilig geland bent op Aarde

Vol vertrouwen in het leven staat

Praktische informatie

Datum en tijd
9 & 10 september 2023 (10:00 tot 17:00 uur)

Locatie
Het Gaia Blessing Natuuratelier
Weidedreef 114
3947NZ Langbroek

Zelf meenemen
We werken zowel binnen in het Natuuratelier als buiten in de natuur en het bos in de omgeving. Het is daarom handig om een matje mee te nemen dat tegen vocht kan, voldoende warme kleding in laagjes en schoenen waarmee je een korte wandeling in het bos kunt maken.

Investering
€222 (inclusief koffie, thee, lekkers en zelfgemaakte vegan soep als lunch)

Vrijgesteld van BTW
Betaling in 2 termijnen is mogelijk

Vraag en antwoord

Een Gaia Blessing® creëert heling voor jezelf, voor de mensen die erbij zijn en voor de Aarde, op de plek waar we op dat moment zijn. Het is een krachtige vorm van heling waarbij je werkt met de liefdevolle engelen en draken lichtwezens en de spirit van de Aarde zelf. Een Gaia Blessing® draagt bij aan de spirituele gezondheid van de Aarde en wat daarop leeft.

Als ademcoach reik ik je verschillende manieren van ademhalen aan, waarmee je meer in balans kunt komen en jouw ware kracht kunt ervaren.

 

Adem is leven. Wanneer je hiermee kunt spelen, creëer je ademruimte en flow in je leven, letterlijk en figuurlijk.

Ik stem af op wat er tijdens de workshop nodig is en put daarbij uit de verschillende adem mogelijkheden zoals onder andere de hartcoherente ademhaling en het verbonden ademen.

Ook dan is het net zo waardevol om mee te doen. Tijdens de workshop zal jouw ervaring met ademwerk zich verder verdiepen en waarschijnlijk herken je dan al de transformerende werking van de adem.

Wanneer je te maken hebt gehad met uitdagende omstandigheden, kunnen bepaalde delen van je ziel (oftewel krachten, kwaliteiten) die normaal gesproken bij je horen, zijn weggegaan naar een veilige plek in de wereld van de Ziel. Via een Soul Retrieval komen deze kwaliteiten of krachten weer bij je terug. Een Soul Retrieval is een mooie en krachtige methode van hereniging en herstel.

Een Heilige Stilte Heling is voor mensen die innerlijke vrede willen ervaren. Het maakt gebruik van de helende kracht van stilte en harmoniseert en herstelt. De Aarde geeft deze heling aan jou en ik begeleid je daarbij.

Het Gaia Blessing Natuuratelier is met de auto goed bereikbaar vanaf de A12 (afslag Maarn/Doorn). Parkeren is gratis en op loopafstand. Met de bus ben je in 25 minuten vanaf treinstation Driebergen-Zeist bij het Natuuratelier of neem de OV fiets. Wil je overnachten, dan kun je een overnachting boeken in hotel Zonheuvel of in een andere gelegenheid in de buurt. Overnachtingen zijn niet bij de workshop inbegrepen.

Voel je welkom om je vragen te stellen via welkom@moeschamara.nl of via 0655802795. Als de telefoon uit staat stuur dan een whatsapp of sms bericht en ik bel zsm terug.

Nu is het moment,
volg de Voel je Thuis op Aarde Workshop