Wat is Gaia Blessing®

Een Gaia Blessing® is een krachtige heling van plekken op Aarde om de energie en de vitaliteit van de plek te versterken. Tegelijk vergroot je je eigen innerlijke kracht en ontstaat er vaak ook heling voor jezelf.

De effecten van een Gaia Blessing®

De effecten van een Gaia Blessing zijn voelbaar in de sfeer en hoe de levenskracht (weer meer) aanwezig is op een plek. Soms helpt het de natuurwezens die er in een diepe slaap waren, zich weer te herinneren waarom zij er zijn. Zodat zij weer hun liefdevolle werk kunnen doen!

De Gaia Blessing creëert ruimte. Als een soort rustige opschoning, die ervoor zorgt dat dat wat belangrijk weer kan groeien. Zo kan een Gaia Blessing voor je eigen woonplek je een boost geven voor het volgen van je hart.

Na een Gaia Blessing onstaat vaak een harmonieuze sfeer, waar stilte en rust weer gevoeld kunnen worden. Die diepe stilte die eigenlijk in jezelf zit. Die voortkomt uit oervertrouwen.

Zelf een Gaia Blessing ervaren

Tijdens een Gaia Blessing® Ceremonie krijg je de kans om zelf te ervaren wat een Gaia Blessing met je doet. Iedere ceremonie is anders, afgestemd op de plaats en personen die meedoen.

Tijdens de ceremonie neem ik je mee in een helingsproces en mag ik samenwerken met krachtige Lichtwezens als engelen, draken en natuurlijk de Aarde zelf. Zij versterken, helen en bieden een veilige bedding. Doordat je deelneemt en er simpelweg bij bent, met jouw aandacht en intentie voor de Aarde, versterk je het proces.

Om een Gaia Blessing® Ceremonie mee te maken kun je meedoen aan een van de losse workshops van Moeschamara. Meestal bevatten die een Gaia Blessing die past bij de betreffende workshop. Of volg de opleiding tot Gaia Blessing® Healer. Alle onderdelen van deze bijzondere opleiding bevatten een Gaia Blessing® Ceremonie.