Draken

Draken zijn oeroude wezens van liefde en creatie, die op dit moment voor ons alleen als 'energie' waar te nemen zijn. Draken zijn krachtig, beschermend, speels, moedig en puur.

Draken waarnemen

Wanneer je oefent, kun je draken leren voelen, zien of horen via bijvoorbeeld sjamanistische droomreizen of spirit reizen. Draken komen alleen in jouw bewustzijn en in je leven wanneer je er aan toe bent. Er is geen enkele noodzaak om dat voor jezelf af te dwingen, je mag gewoon vertrouwen dat dit zo is. Draken zijn volledig integer en ze leren je dan ook om volkomen op jezelf te vertrouwen.

Drakenenergie

Draken zijn speels en hun energie geeft een krachtige impuls om naar je hart te leven. Zij hebben hun hart altijd open staan. Als je een beetje moed nodig hebt, verbind je dan met de drakenenergie en ervaar wat een boost je dat geeft.

Net als bij engelen respecteren draken ook onze vrije wil, al gaan ze daar soms wat speelser mee om wanneer ze zien dat jouw ziel al toe is aan een bepaalde stap. Dan willen ze je nog weleens een duwtje in de goede richting geven, terwijl je zelf wellicht nog even lekker aan de kant wilt blijven staan.

Hun energie frequentie ligt wat dichter bij de materie dan die van de engelen en hun energie laat zich makkelijker opnemen in de Aarde. Daardoor kunnen de draken heel goed helpen bij het verspreiden van licht en liefde en bij het geven van Gaia Blessings. In de workshop 'Natuurwerk met Draken' leer je meer over de draken, hoe zij met jou verbonden zijn en wat hun helende kwaliteiten zijn. Natuurwerk met Draken kun je los volgen of als onderdeel van de opleiding tot Gaia Blessing® Healer.