Welkom! Ik ben Moeschamara Tjitske Bezema. Moeschamara is mijn zielsnaam, die ik in dit leven helemaal mag belichamen en uitstralen. Na mijn studie Natuurkunde en mijn super 'aardse' werk in het bedrijfsleven ben ik steeds meer mijn hart gaan volgen. Ik zegde mijn baan op en richtte een stichting op (Immunowell) over de gezondheid van je immuunsysteem, waar ik samen met een grote groep mensen een paar jaar actief mee bezig ben geweest.

Toen ik me begon te verdiepen in het sjamanisme ben ik helemaal thuis gekomen in mezelf. Ik leerde in sneltreinvaart alle krachtige, magische en lichtvolle delen in mezelf weer kennen, waarvan ik wist dat ze er waren en waar ik weer volop aandacht aan mocht besteden. Heerlijk!

Ik neem je graag mee in het plezier en de eindeloze mogelijkheden die jouw innerlijke kracht je biedt, zoals ik dat ook in mezelf heb ervaren. Ik laat je graag ervaren dat er zoveel steun en liefde om ons heen is, van de Aarde zelf, van engelen, van draken en van andere spirituele helpers. En dat je volledig, met Hart en Ziel achter jezelf mag staan!

Een tijdje terug ontving ik van de Aarde een bijzonder verzoek. Zij verlangt er zo naar om weer helemaal gezien te worden: van haar tastbare vorm tot haar spirituele zelf. Ze vroeg me om mensen te begeleiden om zich weer verbinden met hun eigen zielskracht.

 

Als je verbonden bent met je zielskracht kun je zoveel meer van de Aarde en de natuur waarnemen. Je ervaart de lichtwezens die voor en met haar werken. Je werkt als vanzelf samen met hen en met jouw innerlijke wijsheid. Je wordt een schakel die het effect van de liefdevolle lichtwezens versterkt en verankert in de Aarde.

 

Vanuit dit verzoek van de Aarde is Gaia Blessing® ontstaan en de opleiding tot Gaia Blessing® Healer, die ik met veel plezier doorgeef.

Opleiding en achtergrond

  • Sjamanistisch Practitioner (Definest, Shuem)
  • Sjamanistisch Ademwerk Practitioner (Definest)
  • Ademcoach Holistic Breathing (Herleva)
  • Diverse Engelen en Draken trainingen
  • Vuurloop Instructeur Training (Tori)
  • Moon Mother® Level 2 (Womb Blessing®)
  • Womb Blessing® online /op afstand (Miranda Gray)
  • Womb Keeper (Rite of the Womb)
  • Munay-ki sjamanisme (Tafelvan10)
  • Theoretische Natuurkunde (Universiteit Utrecht)

Ieder ontwikkelt zich op een eigen pad. En dat is voor mij het mooiste dat er is: als ik jou die unieke deur zie openen, naar een wereld waarin jij leeft met meer vertrouwen en liefde.

Alles is mogelijk

Om je zielskracht te vergroten vind je hier, bij Moeschamara: