Engelen

Engelen zijn wezens die uit pure liefde bestaan. Zij zijn machtige healers die veel kunnen betekenen voor je gezondheid, zowel mentaal, emotioneel als lichamelijk.

Engelen waarnemen

Je kunt ze niet ‘vastpakken’ maar als je erin geoefend bent, kun je hun energie wel voelen. Ook kun je ze waarnemen en met ze communiceren via bijvoorbeeld sjamanistische spiritreizen of een andere vorm van meditatie of visualisatie.

Een belangrijke eigenschap waar je aan kunt herkennen of je met een engel te maken hebt, is dat zij altijd de vrije wil respecteren. Omdat zij de vrije wil respecteren, zullen zij je nooit ergens toe dwingen of proberen je over te halen als dat niet goed voelt. Ze staan in nauw contact met jouw ziel en wat deze op Aarde te doen heeft. Om die reden zijn het fijne begeleiders en adviseurs op je levenspad.

Engelenenergie

De energie van de engelen is zacht en tegelijk krachtig. Engelen hebben een belangrijke taak in het verspreiden van liefde en het goddelijk licht. Zij werken graag met mensen samen om dit Licht zoveel mogelijk onze tastbare wereld te brengen: in de natuur, de gebouwen, de dieren, de grond onder onze voeten.

De engelen die met mij werken zijn een aantal Aartsengelen. Aartsengelen hebben meestal namen die eindigen op ‘el’, zoals Michaël, Gabriël, Rafaël. El betekent ‘van God’ en zij hebben dan ook verschillende taken die zij uitvoeren in naam van de Grote Ziel van de Allerhoogste Liefde, of God, of de Bron, of waar je ook in gelooft. Zij hebben een belangrijke rol bij het helen van plekken op Aarde en daarmee bij het geven van Gaia Blessings.

In de workshop 'Natuurwerk met Engelen' leer je meer over de engelen, hoe zij met jou verbonden zijn en wat hun helende kwaliteiten zijn. Natuurwerk met Engelen kun je los volgen of als onderdeel van de opleiding tot Gaia Blessing® Healer.